En helt fantastisk dag!

Viken dag det blev, vädret var kanon och många besökare trängdes på Österportstorg i Ystad.

Detta var första gången jag deltog i en utställning och kan villigt erkänna att jag var nervös och nyfiken på vilken respons jag skulle få. Allt blev över min förväntan, hade besökare nästan hela tiden. En hel del köpte mina fotografier, många ställde frågor och jag fick mycket beröm. Så Tack! alla ni som besökte mig och tack för all respons man fick. Detta gjorde gott för självförtroendet 😀…På återseende

Allt på plats, nu inväntar vi besökarna.

En extra kul grej, var när en kille köpte fotografiet ”Trädet” i Snogeholm. Han såg direkt att det var just det trädet, stunden senare drar han upp sin tröja och visar sin tatuering som är på just det trädet. Vad är oddset på det?

Här hittar ni några av mina bilder!